Smarta hem Goteborg

Vi fixar ditt smarta hem i Göteborg!

Vi har både erfarenhet och koll på flera olika typer av smarta hemsystem. Oavsett om du vill ha hjälp i ditt hem eller på kontoret.

Med vår hjälp kan du få tillgång till den senaste tekniken som låter dig styra och övervaka olika aspekter av ditt hem eller kontor med hjälp av en app på din mobiltelefon.

Elektriker i Göteborg som är proffs på smarta hem

TEAM Elektriker erbjuder Smarta Hem-lösningar för boenden och kontor i Göteborg. Vi fokuserar på att göra din vardag enklare och mer bekväm genom att anpassa tekniken efter dina behov. Med vår hjälp kan du få tillgång till den senaste tekniken som låter dig styra och övervaka olika aspekter av ditt hem eller kontor med hjälp av en app på din mobiltelefon eller surfplatta.

Fördelar med Smarta Hem-lösningar:

  • Ökad säkerhet: du kan övervaka och kontrollera lås, belysning, rök- och CO-larm samt kameror från en och samma app.
  • Minskad energiförbrukning: du kan enkelt styra och reglera värme, luftkonditionering, belysning och andra enheter för att spara energi och pengar på dina räkningar.
  • Enklare vardag: du kan styra olika enheter i ditt hem med en enkel knapptryckning eller röstkommando och få dem att arbeta tillsammans för att göra din vardag smidigare och mer bekväm.
  • Större flexibilitet: du kan få information om vad som händer i ditt hem eller kontor var du än är i världen, och du kan också göra justeringar och kontrollera enheter på distans.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig att göra ditt boende eller kontor smartare och säkrare!

Boka elektriker i Göteborg

Enkelt att boka en elektriker:

  1. Ring oss på 031 308 94 44 eller fyll i kontaktformuläret.  
  2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
  3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
  4. En lokal elektriker utför arbetet.  
  5. Du får faktura på arbetet. 

Ett modernt team av lokala elektriker!

Det bästa av två världar! Den lokala hantverkaren med det stora kunnandet och det moderna företaget för att erbjuda en smidig kundresa.