Fastighetsel Goteborg

Vi ser till att elen fungerar i din fastighet!

Allt från belysningen på ditt kontor, styrningen av er fastighet till serviceavtal så att du kan känna dig trygg.

Vi erbjuder professionell hjälp med elsystemen i din fastighet för att säkerställa en trygg och pålitlig elförsörjning. Våra tjänster inkluderar installation, underhåll och reparation av belysning, styrningssystem och andra elrelaterade utrustningar.

Vi erbjuder också serviceavtal som garanterar att din fastighet alltid har en fungerande och säker elförsörjning. Med vår hjälp kan du fokusera på din verksamhet med vetskapen om att dina elsystem är i säkra händer.

Ett samlat erbjudande för din fastighet!

Med vårt breda team av fristående elektriker i Göteborg kan vi erbjuda dig som är fastighetsägare, BRF eller företagare en stabil partner för allt inom el.

Genom att vi är en sammansättning av flera elektriker har vi tillsammans en svårslagen bredd inom elinstallation. Vi har sett det mesta inom alla typer av fastigheter.

Så oavsett om du behöver hjälp med nyinstallationer, genomgång av din fastighet, ny belysning eller om du vill ha hjälp med att installera park av laddboxar är vi ditt självklara val.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en komplett lösning för allt inom el, och våra tjänster inkluderar:

 • Installation, underhåll och reparation av belysning och styrningssystem
 • Elbesiktningar och felsökning
 • Installation av laddboxar för elbilar
 • Serviceavtal för regelbundet underhåll och säkerställande av en pålitlig elförsörjning
 • Energioptimering för att minska dina kostnader och miljöpåverkan

Här är några anledningar till varför du ska välja vår elfirma:

 1. Erfarenhet: Med vårt breda team av fristående elektriker har vi omfattande erfarenhet inom alla typer av fastigheter och elinstallationer.
 2. Kvalitet: Vi använder endast högkvalitativa material och arbetar efter branschstandarder för att säkerställa högsta kvalitet på vårt arbete.
 3. Trygghet: Vi erbjuder serviceavtal för regelbundet underhåll och felsökning, vilket ger dig trygghet och säkerställer att dina elsystem alltid fungerar korrekt.
 4. Miljömedvetenhet: Vi kan hjälpa dig att energioptimera din fastighet och minska din miljöpåverkan samtidigt som du sparar pengar på din elförbrukning.
 5. Kostnadseffektivitet: Vi arbetar hårt för att erbjuda konkurrenskraftiga priser och effektiva lösningar för att hjälpa dig att spara pengar på din elförbrukning och underhåll av dina elsystem.

  Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig med allt inom el för din fastighet, BRF eller företag.

  Boka elektriker i Göteborg

  Enkelt att boka en elektriker:

  1. Ring oss på 031 308 94 44 eller fyll i kontaktformuläret.  
  2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
  3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
  4. En lokal elektriker utför arbetet.  
  5. Du får faktura på arbetet. 

  Ett modernt team av lokala elektriker!

  Det bästa av två världar! Den lokala hantverkaren med det stora kunnandet och det moderna företaget för att erbjuda en smidig kundresa.