Elektriker Partille

Vi är en lokal elektriker i Partille!

Visste du att vi utför mycket jobb i Partille? Vårt team av lokala elektriker sträcker sig över hela Göteborgsområdet. Så om du vill uppleva en smidig bokning av elektriker i Partille är det bara att du hör av dig!

Partilles bästa elektrikerteam?

Välkommen till vår familj av erfarna och lokala elektriker! Vi är ett samarbetande team av lokala elektriker i hela Göteborg som brinner för att erbjuda den bästa elektrikertjänsten till våra kunder. Vi är duktiga, tillförlitliga och har en passion för vårt arbete. Vi har en mångårig erfarenhet inom branschen och har samlat vårt kunskaps- och teknikstyrka för att kunna erbjuda en heltäckande service till våra kunder.

Vårt mål är alltid att göra våra kunders liv enklare och bekvämare och det är därför vi har slagit oss tillsammans och erbjuder denna tjänst. Det ska gå snabbt och vara smidigt att boka en elektriker. Sedan starten har vi sakta utvecklat vår tjänst och vi känner nu att vi nu är Göteborgs och Partilles bästa och enklaste elektriker att boka.

Sedan en tid tillbaka har vi också lokala elektriker i Partille!

Vi vet att elektriska problem kan vara stressande och oroande, så vi strävar alltid efter att lösa dem så snabbt och effektivt som möjligt. Vi har tillsammans lång erfarenhet av att ta hand om våra kunders behov på ett tillförlitligt och effektivt sätt, och vi är dedikerade till att hålla oss uppdaterade med den senaste tekniken och utrustningen för att säkerställa att vi alltid erbjuder den mest effektiva lösningen för våra kunders behov.

Så om du söker en elektriker i Partille som du kan lita på, så är vi här för dig! Ring oss på 031 308 94 44 eller fyll i vårt kontaktformulär för att boka en elektriker. Vi ser fram emot att hjälpa dig och göra ditt liv enklare och bekvämare.

Lokala elektriker i Partille – ett team av elektriker som kan Göteborg!

Ett team av elektriker i Partille som tillsammans skapat det bästa sättet att få hjälp av populära elektriker i hela Göteborgsområdet.

Enkelt att boka en elektriker i Partille

Vi har tillsammans anlitat ett företag som hjälper oss att svara i telefon och hantera våra bokningar. Detta gör att vi alltid kan svara och du som kund slipper prata med en stressad hantverkare som är mitt uppe i något annat.

Inbokad elektriker - samma vecka!

Våra anslutna elektriker har alltid specifikt avsatta tider för detta. Det gör att vi nästan alltid har elektriker tillgängliga. Både för små enkla lösningar i hemmet och avancerade elinstallationer.

Behöriga elektriker som kan ditt område

Våra utbildade och behöriga elektriker ser till att dina lösningar inom el alltid är säkra. Något som är viktigt att tänka på när man anlitar en elektriker.

Trygghet för dig som kund

Givetvis är vi auktoriserade genom Elsäkerhetsverket och vi jobbar alltid för hög säkerhet inom el i svenska hem. Ta aldrig en chans med elektricitet! Som kund hos kan du alltid känna dig helt trygg.

Att boka populära elektriker har aldrig varit enklare än nu!

Genom oss bokar du några av Göteborgs mest populära hantverkare. Elektriker som under många år har hjälp hundratals kunder runt om i Göteborg.

Gör som över 2000 andra i ert område och boka din lokala elektriker med oss!

Elsakerhetsverket webb
Th logo
Betala med faktura 1
Betala med swish

Vanliga frågor

Måste jag vara hemma när ni utför installationen?

Vi rekommenderar att du är hemma när vi drar igång arbetet så att en avstämning kan utföras. Vid mindre och enklare jobb kan vi dock ofta hantera arbetet utan att du är på plats.

Kan jag använda ROT avdraget?

Ja, självklart! Här kan du läsa mer om vilka typer av arbeten som är godkända för rotavdrag.

Faktura från IP i Sverige AB - Varför?

IP i Sverige AB är det företag som hjälper oss med allt administrativt arbete. Dom svarar i telefon åt oss, sköter våra kalendrar och även vår fakturering.

Därför är det helt korrekt om du fått en faktura från IP i Sverige AB när du anlitat oss.

I vilka områden jobbar ni?

Vi jobbar i hela Göteborgsområdet och brukar räkna in även Kungsbacka, Kungälv, Alingsås och Borås som vårt upptagningsområde.

Styrkan i att vi är ett team av flera olika fristående elektriker är att vi nästan alltid har en lokal elektriker nära dig som kund.

Hur lång betalningstid har ni?

Alla våra fakturor ställs ut på 15 dagar.

Är alla elektriker behöriga?

Ja, alla fristående elektriker som jobbar under TEAM elektriker är behöriga. Utöver det är de noga utvalda och är elektriker som jobbar länge lokalt i Göteborg.

Vilka är TEAM elektriker?

Vi är ett team av fristående elfirmor och elektriker i Göteborg som tillsammans gått ihop och startat elektrikergoteborg.se och TEAM elektriker.

Genom att sköta ordermottagning, marknadsföring, kundtjänst och andra administrativa tjänster tillsammans genom TEAM elektriker kan vi fokusera på det vi är bäst på, att utföra elinstallationer.

Så när du anlitar oss får du alltid en lokal elektriker som har goda referenser, lång erfarenhet och som kan den lokala marknaden i Göteborg.

Vad händer om jag inte får ROT avdraget beviljat?

Om det skulle vara så att Skatteverket inte godkänner fakturerar vi vidare det beloppet till dig som kund.

Kan jag boka om en redan bokad tid?

Ja, självklart! Du kan ändra eller avboka din tid senast 24 timmar innan ditt bokade besök.

Boka en elektriker i Partille

Enkelt att boka en elektriker:

  1. Ring oss på 031 308 94 44 eller fyll i kontaktformuläret.  
  2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
  3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
  4. En lokal elektriker utför arbetet.  
  5. Du får faktura på arbetet. 

Ett modernt team av lokala elektriker!

Det bästa av två världar! Den lokala hantverkaren med det stora kunnandet och det moderna företaget för att erbjuda en smidig kundresa.

En enkel resa - Från start till mål!

  • Att boka en elektriker med oss.

Att boka en och hitta en pålitlig elektriker har aldrig varit enklare! När du kontaktar oss tar en av våra vänliga bokare kontakt med dig för att gå igenom alla detaljer angående ditt projekt. Vi ser till att allting är klart innan vi bokar en tid, så du kan vara säker på att du får den service du behöver.

  1. Lokala elektriker och bekräftad tid.

Efter att du har kontaktat oss, får du alltid en bekräftelse på bokad tid, så du kan planera din dag och veta när vår elektriker kommer. Genom att vi är ett team av fristående elektriker får du alltid hjälp av en elektriker i ditt närområde, så vi kan alltid garantera en snabb och effektiv service.

  1. En av våra behöriga elektriker utför arbetet.

Med oss kan du vara säker på att du anlitar en kunnig elektriker. Detta betyder att de är väl förberedda för att hantera eventuella utmaningar som kan uppstå under arbetet. De har också ofta etablerade relationer med lokala leverantörer och andra hantverkare, vilket gör att de snabbt kan lösa eventuella problem som dyker upp under arbetets gång.

  1. Du får en faktura från oss.

Det är viktigt att ha en god kommunikation och transparens när det gäller både arbetet som ska utföras och det ekonomiska, och det är precis vad du kan förvänta dig när du arbetar med oss. Vi strävar efter att leverera en faktura som inte innehåller några överraskningar och som stämmer överens med vad vi har kommit överens om.

Det är viktigt för oss att bygga en långsiktig relation med våra kunder, och vi tror att det är viktigt att vara öppna och raka i vår kommunikation. Vi vill aldrig att du ska behöva oroa dig för att det kommer att dyka upp oväntade kostnader på din faktura, att elektrikern inte vet vad som ska göras eller något annat som lätt skapar oro när man anlitar en hantverkare.

Med oss får du en trygg upplevelse från start till mål!