Elinstallation Göteborg

Elinstallation Göteborg: en behörig elektriker snabbt

Ring direkt för säkra elinstallationer i Göteborg. Hos oss behöver du inte slösa tid på onödig väntan; vi bokar in dig på tid som passar din kalender. Ofta kan vi göra jobbet samma vecka om det är ditt önskemål? Vi fixar upp belysningen, moderniserar din elcentral, installerar laddbox till elbilen etc. Våra behöriga elektriker hjälper dig med alla typer av elinstallationer i Göteborg: elarbeten i vardagen eller helhetslösningar vid renovering eller nybyggnation.

Elinstallation Goteborg

Säkra elinstallationer i Göteborg

På kort varsel och utan lång väntetid tar vi hand om alla typer av elinstallationer i Göteborg. De utförs till hundra procent av behöriga elektriker. Snabba och säkra, det är våra främsta egenskaper som sammanfattas av vårt viktigaste kärnvärde: service – något som kännetecknar oss som din lokala elektrikerfirma.

Vårt kundlöfte: Personlig service och elinstallationer i Göteborg av hög kvalitet till bra priser utförda av behöriga fackmän.

Elinstallationer som kräver behörig elektriker?

Var väldigt försiktig med att själv ge dig på eljobb. Du är alltid personligt ansvarig för de elinstallationer i Göteborg du utför på egen hand. Förvånande många elinstallationer kräver en auktoriserad elektriker för att vara säker och för att ditt försäkringsbolag ska acceptera den. Att chansa med el är olagligt och förenat med livsfara. Som rådgivande elektriker påminner vi ofta våra kunder om vilka elarbeten som inte får utföras själv. Du får exempelvis inte installera belysning utomhus om du inte är behörig. Andra exempel på uppdrag som du bör överlåta på oss är fasta elinstallationer, installation av golvvärme, byte av ojordat vägguttag mot jordat samt nedgrävning av elkabel. Ring oss så löser vi det snabbt: vi levererar enbart säkra elinstallationer i Göteborg. Dessutom erbjuder vi trygg rådgivning inför dina projekt.

I vår service ingår:

  • Elinstallationer i Göteborg av lokala elektriker

  • Alltid behöriga elektriker

  • Elinstallationer i Götebprg på tider som passar dig

  • Elinstallationer i Göteborg till priset vi kommit överens om

  • Eljour dygnet runt

  • Rotavdrag för elinstallation i Göteborg

Kontakta oss - Vi svarar 24/7

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla oss: kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!

AKUT HJÄLP – ELJOUREN!

För akut hjälp ring 010-288 12 40

Vi svarar dygnet runt!

Bokad elinstallation i Göteborg – samma vecka

Alltid bokad elinstallation i Göteborg snabbt; oftast inom ett par dagar. En service som vi gjort möjlig genom att dra nytta av vår bakgrund som dedicerad eljour. Våra ambitioner på snabb service har vi lyft även till planerade elinstallationer.

100 % auktoriserade elinstallationer i Göteborg

Vi är ett certifierat elföretag, auktoriserade genom Elsäkerhetsverket. Vi tummar aldrig på kvaliteten på de elinstallationer vi utför hos dig i Göteborg. Som bonus är vi dessutom snabba!

Vi är en lokal och erfaren elfirma i Göteborg som erbjuder tjänster inom alla typer av elinstallationer. Vi har lång erfarenhet och en bred kompetens inom området, och vi har utfört många olika typer av elinstallationer för både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Vi är behöriga och auktoriserade elektriker och vi har den utbildning och erfarenhet som krävs för att utföra olika typer av elarbeten på ett säkert och professionellt sätt. Vi har en god kommunikation med våra kunder och vi strävar alltid efter att leverera en hög kvalitet på vårt arbete.

När du anlitar oss för dina elinstallationer kan du räkna med att vi är duktiga, pålitliga och flexibla. Vi har en hög tillgänglighet och vi kan oftast boka in ditt jobb inom en vecka. Vi erbjuder tydliga tider och tydliga priser, så att du vet vad du kan förvänta dig.

Vi är specialiserade på alla typer av elinstallationer, och vi kan hjälpa dig med allt från att installera en ny strömbrytare eller eluttag, till att byta ut en gammal belysning eller installera smarta hem-system. Vi kan även hjälpa dig med större projekt som att installera el i ett nybyggt hus eller ombyggt kontor. Oavsett vilket elarbete du behöver hjälp med är vi här för att hjälpa dig!

Om du bor i Göteborg och behöver hjälp med elinstallationer är du välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka ett möte. Vi ser fram emot att höra från dig!

Eljour 24/7: akuta elinstallationer i Göteborg

Strömavbrott och allvarliga elfel kräver elektriker som är riktigt snabba. Då finns vår eljour som alltid är tillgänglig. Ring dag som natt, vardag som helg. Våra jourelektriker är på plats inom en timma oavsett var i Göteborg du bor.